Lajmet më të fundit

Nisma “Fshatra të pastër”

Publikuar: November 30, 2023

Çdo ditë e më shumë, të gjithë bashkë, bëjmë të tjerë hapa përpara për trajtimin dhe mbledhjen e mbetjeve në çdo shtëpi

Nismës tonë “Fshatra të pastra” , iu bashkuan edhe banorët e Njësive Administrative te Bashkise Fier.