Njoftime

NJOFTIM PËR KONSULTIM PUBLIK

NJOFTIM PËR KONSULTIM PUBLIK

MBI RAPORTIN E VLERËSIMIT TË RISKUT NË SHKALLË VENDORE Titulli i projektit: Në kuadër të projektit RESEAL është duke u zbatuar projekti “Zhvillimi i vlerësimit të riskut nga fatkeqësitë në nivel vendor” për 6 (gjashtë) bashkitë e Qarkut Fier, përkatësisht për Bashkinë...

Lajme të tjera

Nisma “Fshatra të pastër”

Nisma “Fshatra të pastër”

Çdo ditë e më shumë, të gjithë bashkë, bëjmë të tjerë hapa përpara për trajtimin dhe mbledhjen e mbetjeve në çdo shtëpi Nismës tonë "Fshatra të pastra" , iu bashkuan edhe banorët e Njësive Administrative te Bashkise...

Marrëveshje bashkëpunimi me Kryqin e Kuq Shqiptar

Marrëveshje bashkëpunimi me Kryqin e Kuq Shqiptar

Kryetari i Bashkisë Fier, Z. Armanso Subashi ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me shoqatën humanitare “Kryqi i Kuq Shqiptar” për ndërtimin/zhvendosjen e një ure metalike në Darëzezë nga Batalioni i Xhenios, e cila do të rrisë aksesin e komunitetit në zonën...

Drejt hapjes së filialit të merkatos MAAP në Fier

Drejt hapjes së filialit të merkatos MAAP në Fier

Me ftesë të Kryetarit të Bashkisë së Padovës, Z. Sergio Giordani, Kryetari i Bashkisë Fier, Z. Armando Subashi ka zhvilluar një agendë të ngjeshur dhe shumë produktive në vendin fqinj. Pas takimeve miqësore dhe institucionale me qytetarin e parë të Padovës, të cilat u...