Nisma “Fshatra të pastër”

Çdo ditë e më shumë, të gjithë bashkë, bëjmë të tjerë hapa përpara për trajtimin dhe mbledhjen e...

Marrëveshje bashkëpunimi me Kryqin e Kuq Shqiptar

Kryetari i Bashkisë Fier, Z. Armanso Subashi ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me...

Drejt hapjes së filialit të merkatos MAAP në Fier

Me ftesë të Kryetarit të Bashkisë së Padovës, Z. Sergio Giordani, Kryetari i Bashkisë Fier, Z....

Mbështetje për familje dhe kategori në nevojë

Nuk kishte si të linim jashtë vëmendjes edhe këtë fundvit ata që kanë më shumë nevojë për...

3 Dhjetori – Persona me aftësi ndryshe shpërndajnë mesazhe sensibilizuese

3 Dhjetori - Persona me aftësi ndryshe shpërndajnë mesazhe sensibilizuese "Thyeni barrierat, hapni...

Të rejat e Fundit

Nisma “Fshatra të pastër”

Çdo ditë e më shumë, të gjithë bashkë, bëjmë të tjerë hapa përpara për trajtimin dhe mbledhjen e mbetjeve në çdo shtëpi Nismës tonë "Fshatra të pastra" , iu bashkuan edhe banorët e Njësive Administrative te Bashkise...

Në shërbim të qytetarëve çdo ditë!

Kryetari i Bashkisë Fier

Armando Subashi

Këshilli i Bashkisë Fier

Lajmet e Fundit

SHËRBIMET TONA

Banese

Ujitja dhe kullimi

Procedurat e ankimit

Art Kulture

Zyrat e gjendjes civile

Prone

Karburante

Burime njerezore

Emergjenca civile

Ushqimi dhe veterianaria

PORTALI E-ALBANIA

Harta

Moti

booked.net

Spoti i konsultimeve publike