Lajmet më të fundit

Marrëveshje bashkëpunimi me Kryqin e Kuq Shqiptar

Publikuar: January 30, 2023

Kryetari i Bashkisë Fier, Z. Armanso Subashi ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me shoqatën humanitare “Kryqi i Kuq Shqiptar” për ndërtimin/zhvendosjen e një ure metalike në Darëzezë nga Batalioni i Xhenios, e cila do të rrisë aksesin e komunitetit në zonën agrobujqësore dhe rezidenciale.