Lajmet më të fundit

Askush të mos mbetet pas

Publikuar: March 28, 2019

Kryetari i Bashkisë z. Armando Subashi ka pritur Ambasadorin e Zvicrës në Shqipëri z. Adrian Maitre, zëvendëministen e Shëndetësisë për cështjet sociale znj. Adriana Janku, Koordinatorin e Kombeve të Bashkuara në Shqipëri z. Brian J. Williams, përfaqësuesen e UNDP-së në Shqipëri Limya Eltayeb dhe përfaqësues të tjerë të programit: “ASKUSH TE MOS MBETET PAS”.

Takimi konsistoi kryesisht në evidentimin e rezultateve të bashkëpunimeve të deritanishme në fushën e shëndetësisë dhe cështjeve sociale, si dhe në angazhimin në vijim për të forcuar edhe më tej punën për gjithëpërfshirjen sociale, nëpërmjet shtimit të shërbimeve dhe ngritjes së shërbimeve të integruara sociale. Ky program synon ngritjen e një modeli shërbimesh sociale të integruara me në qendër familjen, si bërthama më e rëndësishme e shoqërisë dhe mbeshtet cdo anëtar të saj sipas nevojave specifike.