Lajmet më të fundit

Drejt finalizimit rruga Kallm i Madh – Kallm i Vogël

Publikuar: June 13, 2019

Prej ditësh po punohet për të finalizuar sa më shpejt rikonstruksionin e rrugës Kallm i Madh – Kallm i Vogël, e cila është bërë shpesh herë pengesë për aktivitetin e banorëve. Kjo ka qenë prej shumë vitesh gangrena e kësaj zone, që së shpejti do të marrë fund, duke i dhënë hov zhvillimit të bujqësisë, ekonomisë dhe komunikimit të penguar prej vitesh mes dy zonave.