Lajmet më të fundit

Ambulancë e re për banorët e Vreshtasit

Publikuar: April 30, 2019

Puna nisi vetëm pak kohë më parë dhe sot inaguruam një investim të rëndësishëm për banorët e Vreshtasit, në Cakran, falë mbështetjes dhe bashkëpunimit të ngushtë me fondacionin “Gjysmë Hëna e Kuqe” dhe Drejtorinë Rajonale të Shëndetit Fier.

Një ambulancë e ndërtuar tërësisht nga e para, me një standard bashkëkohor, u vjen në ndihmë 1500 banorëve të kësaj zone për marrjen e shërbimit shëndetësor bazë, duke shmangur udhëtimin në qendra të tjera shëndetësore, apo Spitalit Rajonal Fier.