Njoftime

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Lajme të tjera

Mbështetje për familje dhe kategori në nevojë

Mbështetje për familje dhe kategori në nevojë

Nuk kishte si të linim jashtë vëmendjes edhe këtë fundvit ata që kanë më shumë nevojë për përkujdesje. Me qëllim që tryeza e Vitit të Ri të jetë ndryshe nga çdo ditë tjetër, Bashkisë Fier u erdhi në ndihmë 1500 familjeve në nevojë që nuk kanë mundur të përfitojnë nga...

1 Mars – hapet Tregu i ri i Gjësë së Gjallë Fier

1 Mars – hapet Tregu i ri i Gjësë së Gjallë Fier

Duke filluar nga data 1 Mars 2022, hap dyert Tregu i ri i Gjësë së Gjallë, duke i dhënë kështu fund një trgtimi kaotik në Fier. Tregu aktual i gjësë së gjallë, me vendndodhje në Lagjen "Afrim i Ri" pranë hekurudhës, që ishte një treg me leje provizore, do të...