Lajmet më të fundit

Drejt hapjes së filialit të merkatos MAAP në Fier

Drejt hapjes së filialit të merkatos MAAP në Fier

Me ftesë të Kryetarit të Bashkisë së Padovës, Z. Sergio Giordani, Kryetari i Bashkisë Fier, Z. Armando Subashi ka zhvilluar një agendë të ngjeshur dhe shumë produktive në vendin fqinj. Pas takimeve miqësore dhe institucionale me qytetarin e parë të Padovës, të cilat u...

Mbështetje për familje dhe kategori në nevojë

Mbështetje për familje dhe kategori në nevojë

Nuk kishte si të linim jashtë vëmendjes edhe këtë fundvit ata që kanë më shumë nevojë për përkujdesje. Me qëllim që tryeza e Vitit të Ri të jetë ndryshe nga çdo ditë tjetër, Bashkisë Fier u erdhi në ndihmë 1500 familjeve në nevojë që nuk kanë mundur të përfitojnë nga...

1 Mars – hapet Tregu i ri i Gjësë së Gjallë Fier

1 Mars – hapet Tregu i ri i Gjësë së Gjallë Fier

Duke filluar nga data 1 Mars 2022, hap dyert Tregu i ri i Gjësë së Gjallë, duke i dhënë kështu fund një trgtimi kaotik në Fier. Tregu aktual i gjësë së gjallë, me vendndodhje në Lagjen "Afrim i Ri" pranë hekurudhës, që ishte një treg me leje provizore, do të...

Muzeu Historik Fier

Muzeu Historik Fier

Kushdo që e ka vizituar Muzeun Historik Fier, ka mundur të shohë nga afër dhe të njihet me një pjesë të rëndësishme të kulturës, traditës, historisë dhe qytetërimit antik. Pavijoni i Arkeologjisë në këtë Muze, përfaqësohet nga objekte të ekspozuara, që në pjesën më të...

Punë për Komunitetin

Punë për Komunitetin

Bashkia Fier, për të tretën herë angazhohet në nismën "Punë për Komunitetin", duke mundësuar punësimin e 100 personave dhe pastrimin e 42.9 km kanale kulluese. Me përfaqësues të Ambasadës Gjermane në Shqipëri, drejtues të lartë të Fondit Shqiptar të Zhvillimit dhe...

Mbetjet urbane – drejt Impiantit të trajtimit.

Mbetjet urbane – drejt Impiantit të trajtimit.

Fieri nis rrugëtimin drejt mbylljes së një plage të kahershme mjedisore, krijuar nga fusha e plehrave!  Vënia në eficencë e impiantit të trajtimit të mbetjeve ka ndezur dritën jeshile frymëmarrjen e munguar të qytetit dhe qytetarëve.  Prej dekadash, mbetjet...

Drejt finalizimit rruga Kallm i Madh – Kallm i Vogël

Drejt finalizimit rruga Kallm i Madh – Kallm i Vogël

Prej ditësh po punohet për të finalizuar sa më shpejt rikonstruksionin e rrugës Kallm i Madh - Kallm i Vogël, e cila është bërë shpesh herë pengesë për aktivitetin e banorëve. Kjo ka qenë prej shumë vitesh gangrena e kësaj zone, që së shpejti do të marrë fund, duke i...

NJË COPËZ FIERI NË ZEMËR TË ATHINËS

Një aktivitet modest mes emigrantësh është kthyer në një festë madhështore dhe në pritje po kaq...

Muzeu Historik Fier

Kushdo që e ka vizituar Muzeun Historik Fier, ka mundur të shohë nga afër dhe të njihet me një...

Exhibition Ekspozite

Me një fokus të qartë dhe vlera të padiskutueshme erdhi edhe këtë vit, në Galerinë e Artit...