Lajmet më të fundit

Nisma “Fshatra të pastër”

Nisma “Fshatra të pastër”

Çdo ditë e më shumë, të gjithë bashkë, bëjmë të tjerë hapa përpara për trajtimin dhe mbledhjen e mbetjeve në çdo shtëpi Nismës tonë "Fshatra të pastra" , iu bashkuan edhe banorët e Njësive Administrative te Bashkise...

NJOFTIM PËR KONSULTIM PUBLIK

NJOFTIM PËR KONSULTIM PUBLIK

MBI RAPORTIN E VLERËSIMIT TË RISKUT NË SHKALLË VENDORE Titulli i projektit: Në kuadër të projektit RESEAL është duke u zbatuar projekti “Zhvillimi i vlerësimit të riskut nga fatkeqësitë në nivel vendor” për 6 (gjashtë) bashkitë e Qarkut Fier, përkatësisht për Bashkinë...

NJË COPËZ FIERI NË ZEMËR TË ATHINËS

NJË COPËZ FIERI NË ZEMËR TË ATHINËS

Një aktivitet modest mes emigrantësh është kthyer në një festë madhështore dhe në pritje po kaq madhështore e kryetarit të bashkisë Fier Armando Subashi. Me përmasat që morri ky aktivitet në dukje simbolik la të kuptohet se forca humane bëhet edhe më e madhe në...

Marrëveshje bashkëpunimi me Kryqin e Kuq Shqiptar

Marrëveshje bashkëpunimi me Kryqin e Kuq Shqiptar

Kryetari i Bashkisë Fier, Z. Armanso Subashi ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me shoqatën humanitare “Kryqi i Kuq Shqiptar” për ndërtimin/zhvendosjen e një ure metalike në Darëzezë nga Batalioni i Xhenios, e cila do të rrisë aksesin e komunitetit në zonën...

NJË COPËZ FIERI NË ZEMËR TË ATHINËS

Një aktivitet modest mes emigrantësh është kthyer në një festë madhështore dhe në pritje po kaq...

Muzeu Historik Fier

Kushdo që e ka vizituar Muzeun Historik Fier, ka mundur të shohë nga afër dhe të njihet me një...

Exhibition Ekspozite

Me një fokus të qartë dhe vlera të padiskutueshme erdhi edhe këtë vit, në Galerinë e Artit...