Lajmet më të fundit

Drejtori i PLGP-së, takohet me Kryetarin e Bashkisë Fier

Drejtori i PLGP-së, takohet me Kryetarin e Bashkisë Fier

Drejtori i Projektit të USAID-it për Planifikimin dhe Qeverisjen Vendore (PLGP), Z. Kevin McLaughlin është takuar sot me kryetarin e bashkisë Fier z. Armando Subashi, ku kanë diskutuar rreth zhvillimeve më të fundit në institucionin e bashkisë pas një sërë...

Kreu i PLGP-së, Kevin McLaughlin në Fier

Kreu i PLGP-së, Kevin McLaughlin në Fier

Drejtori i Projektit të USAID-it për Planifikimin dhe Qeverisjen Vendore (PLGP), Z. Kevin McLaughlin është takuar sot me kryetarin e bashkisë Fier z. Armando Subashi, ku kanë diskutuar rreth zhvillimeve më të fundit në institucionin e bashkisë pas një sërë...

Java Rinore Europiane dhe Dita e Europës në Fier

Java Rinore Europiane dhe Dita e Europës në Fier

Në kuadër të Javës Rinore Europiane dhe Ditës së Europës, Njësia e Integrimit Europian pranë Bashkisë Fier, në bashkëpunim me qendrën "Epoka e Re" zhvilloi sot aktivitetin "Demokracia ka nevojë për zë". Nënkryetarja e Bashkisë Fier, znj. Enkelejda Peshkëpia ka...

Memorandum Mirëkuptimit me Bashkinë e Barletës, Itali

Memorandum Mirëkuptimit me Bashkinë e Barletës, Itali

Është firmosur sot Memorandumi i Mirëkuptimit ndërmjet Bashkisë Barletta (Itali), përfaqësuar nga Nënkryetari, Av. Marcello Lanotte dhe Bashkisë Fier, përfaqësuar nga Kryetari, Z. Armando Subashi. Nëpërmjet nënshkrimit të këtij Memorandumi, synohet nxitja e...

Ambulancë e re për banorët e Vreshtasit

Ambulancë e re për banorët e Vreshtasit

Puna nisi vetëm pak kohë më parë dhe sot inaguruam një investim të rëndësishëm për banorët e Vreshtasit, në Cakran, falë mbështetjes dhe bashkëpunimit të ngushtë me fondacionin "Gjysmë Hëna e Kuqe" dhe Drejtorinë Rajonale të Shëndetit Fier. Një ambulancë e ndërtuar...

Komisioni i transparencës, inspektim në Fier

Komisioni i transparencës, inspektim në Fier

Anëtarët e Komisionit për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, shoqëruar nga Kryetari I Bashkisë Fier, Armando Subashi, në kuadër të transparencës kanë zhvilluar dje një tur inspektimesh në investimet më të rëndësishme të zbatuara në Bashkinë Fier. Inspektimi nisi...

Askush të mos mbetet pas

Askush të mos mbetet pas

Kryetari i Bashkisë z. Armando Subashi ka pritur Ambasadorin e Zvicrës në Shqipëri z. Adrian Maitre, zëvendëministen e Shëndetësisë për cështjet sociale znj. Adriana Janku, Koordinatorin e Kombeve të Bashkuara në Shqipëri z. Brian J. Williams, përfaqësuesen e UNDP-së...

Drejt zhdukjes kontrastet urbane

Drejt zhdukjes kontrastet urbane

Kryetari i Bashkisë, Armando Subashi ka inspektuar punimet në zonën Qenas, ku prej ditësh po punohet në sistemin e kanalizimit të ujërave të bardha. Bashkia Fier ka nisur kështu një nga punët më të mëdha dhe të rëndësishme të saj, punë e cila nuk do të ndalet deri në...

NJË COPËZ FIERI NË ZEMËR TË ATHINËS

Një aktivitet modest mes emigrantësh është kthyer në një festë madhështore dhe në pritje po kaq...

Muzeu Historik Fier

Kushdo që e ka vizituar Muzeun Historik Fier, ka mundur të shohë nga afër dhe të njihet me një...

Exhibition Ekspozite

Me një fokus të qartë dhe vlera të padiskutueshme erdhi edhe këtë vit, në Galerinë e Artit...