Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Sherbimet > Transporti

Transporti

​​

DREJTORIA E TRASNPORTIT

Harton dhe zbaton politikat ne fushen e transportit,te sinjalistikes etj.

Pergatit materiale per miratim ne Keshillin Bashkiak sipas legjislacionit ne fuqi.

Permbledh dhe pergatit dokumentacionin e duhur per licencime dhe certifikim ne fushen e transportit per ti paraqitur prane komisionit te licencimit.

__________________________________

LICENCE STACION KARBURANTI 

         shkarko dok. LICENCE stacion karburanti.doc

                         -----------------------------------------------

FILLIM PROCEDURE LICENCE 4+1 dhe 8+1

shkarko dok.FILLIM PROCEDURE PER LICENCE 4+1    DHE 8+1.doc

                        --------------------------------------------------

KRITERET PER LICENCE 4+1 dhe 8+1 

shkarko dok. KRITERET PER LICENCE 4+1 DHE 8+1.doc

                       ----------------------------------------------------

LICENCE PER  TRANSPORT UDHETARESH BRENDA VENDIT 

shkarko dok​. 1.LICENCE per transport udhetaresh brenda vendit.doc

                        ​----------------------------------------------------

ÇERTIFIKATE TRANSPORTI UDHETARESH BRENDA VENDIT 

shkarko dok​. 2.Certifikate transporti udhetaresh brenda vendit.doc

-----------------------------------------------------

CERTIFIKATE   PER TRANSPORT RRUGOR MALLRASH  BRENDA VENDIT PER TE TRETE DHE ME QIRA   

shkarko dok​.​ Certifikate per transport malli per trete dhe qera Model 209.doc 

-----------------------------------------------------

LICENCE  PER TRANSPORT RRUGOR MALLRASH  BRENDA VENDIT PER TE TRETE DHE ME QIRA    (Model 109)

shkarko dok​.Licence transport malli per te trete dhe qera Model 109.doc

----------------------------------------------------------

LICENCE  AGJENCI TRANSPORTI UDHETARESH dhe TAKSI BRENDA VENDIT  

​shkarko dok​.​ Agjenci transporti udhetaresh dhe taksi brenda vendit.doc

---------------------------------------------------------

LICENCE PER AGJENCI TRANSPORTI NDERKOMBETAR UDHETARESH    

shkarko dok​. Agjenci transporti nderkombetar.doc

--------------------------------------------------------------

CERTIFIKATE   PER TRANSPORT RRUGOR MALLRASH  BRENDA VENDIT PER LLOGARI TE VET 

shkarko dok​.  Certifikate transport udhetaresh per llogari te vete.doc  ​

---------------------------------------------------------------

CERTIFIKATE  PER OPERACIONE TRANSPORT UDHETARESH PER LLOGARI TE VET BRENDA VENDIT

shkarko dok​. Certifikate transport udhetaresh per llogari te vete.doc

----------------------------------------------------------------

LICENCE PËR   NJËSITE E SHITJES SË LËNDEVE DJEGËSE 

shkarko dok​. LICENCE njesi lende djegese.doc

--------------------------------------------------

 

 

Eventet

<maj 2019>
HënMarMërEnjPreShtDie
29
e hënë, prill 29, 2019
30
e martë, prill 30, 2019
23
4
e shtunë, maj 4, 2019
5
6
e hënë, maj 6, 2019
7
e martë, maj 7, 2019
8
e mërkurë, maj 8, 2019
9
e enjte, maj 9, 2019
11
e shtunë, maj 11, 2019
12
e diel, maj 12, 2019
13
14
e martë, maj 14, 2019
15
e mërkurë, maj 15, 2019
16
e enjte, maj 16, 2019
17
18
e shtunë, maj 18, 2019
19
e diel, maj 19, 2019
2021
22
e mërkurë, maj 22, 2019
23
e enjte, maj 23, 2019
24
e premte, maj 24, 2019
26
272829
30
e enjte, maj 30, 2019
31
e premte, maj 31, 2019
1
e shtunë, qershor 1, 2019
2
3
e hënë, qershor 3, 2019
4
e martë, qershor 4, 2019
5
e mërkurë, qershor 5, 2019
6
e enjte, qershor 6, 2019
789

Se shpejti

Postimet me te fundit


Buletini Informativ