Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Sherbimet > Asetet publike

Asetet publike

​Shitja ose dhënia me qira e pronave dhe aseteve

Referuar dispozitave ligjore, Ligjit Nr.139/2015 “Për vetëqeverisjen vendore”.
   
Të drejtën dhe përgjegjësinë e pronësisë:
a) njësitë e vetëqeverisjes vendore ushtrojnë të drejtën e pronësisë. Ato fitojnë, shesin dhe japin në përdorim pronën e paluajtshme ose të luajtshme të tyre, si dhe ushtrojnë të drejta të tjera, sipas mënyrës së përcaktuar me ligj;
b) e drejta e fitimit të pronës, nëpërmjet shpronësimeve për interes publik, nga ana e njësive të vetëqeverisjes vendore, bëhet sipas mënyrës së përcaktuar me ligj; 
c) e drejta e pronësisë ushtrohet nga këshilli përkatës, i cili nuk mund t’ia delegojë
ushtrimin e kësaj të drejte askujt tjetër.

VKM Nr.54, datë.05.02.2014  “Per përcaktimin e kritereve, procedurës dhe mënyrës së dhënies me qira, enfiteozë apo kontrata të tjera të pasurisë shtetërore” të  ndryshuar


Kontratat e  qirave   VITI 2019

1-Pasuria me nr.513/3 regjistruar ne  Vol.10 Fq.169  ZK.2891 ne fshatin Patos –Fshat Njesia Administrative Portez  Bashkia Fier, e llojit Pemtore me siperfaqe 207200 m2.

 

2-Pasuria me nr.4978  regjistruar ne Vol.20 Fq.225  ZK.1273 ne fshatin Peshtan Njesia Administrative Frakull  Bashkia Fier, e llojit Are me siperfaqe 14404 m2.

 

 

Kontratat e  qirave   VITI  2020

1-Pasuria me nr.366/52 regjistruar ne  Vol.15 Fq.50  ZK.1351 ne fshatin Cakran Njesia Administrative Cakran  Bashkia Fier, e llojit Are me siperfaqe 14101 m2.

2-Pasuria me nr.366/55 regjistruar ne  Vol.15 Fq.53  ZK.1351ne fshatin Cakran Njesia Administrative Cakran  Bashkia Fier, e llojit Are me siperfaqe 5899 m2.

3-Pasuria me nr.23/24 regjistruar ne  Vol.7 Fq.100  ZK.1005 ne fshatin Agim Njesia Administrative Libofshe  Bashkia Fier, e llojit Are me siperfaqe 8000 m2.

4-Pasuria me nr.23/25 regjistruar ne  Vol.7 Fq.99  ZK.1005 ne fshatin Agim Njesia Administrative Libofshe  Bashkia Fier, e llojit Are me siperfaqe 16352 m2.

5-Pasuria me nr.1/148 regjistruar ne  Vol.16 Fq.116  ZK.3934  ne fshatin Zhupan Njesia Administrative Qender  Bashkia Fier, e llojit Ullishte me siperfaqe 2200 m2.
Eventet

<gusht 2022>
HënMarMërEnjPreShtDie
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Se shpejti

Postimet me te fundit


Buletini Informativ