Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Lajmet > Transparencë për Taksat dhe Tarifat Vendore

Kategorite

Filtro:

Transparencë për Taksat dhe Tarifat Vendore

Taksat dhe Tarifat vendore jo vetëm publike, por nga sot edhe në material të printuar informues, produkt që vjen nga bashkëpunimi i Bashkisë Fier me Projektin e USAID-it për Planifikimin dhe Qeverisjen Vendore, mbështetur nga Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim
Ndërkombëtar. Ky produkt vjen si një nevojë për informimin e qytetarëve, në kuadër të transparencës. 
 Për këtë qëllim, në Bashkinë Fier u organizua një sesion informimi dhe diskutimi me staf të Bashkisë që lidhen drejtëpërdrejtë me qëllimin e kësaj nisme (departamenti i taksave, përfshirë edhe njësitë administrative, marrëdhënieve me publikun, antarë të Komisionit qytetar). Ky produkt synon rritjen e shkallës së informimit/transparencës së komunitetit qytetar-biznes, mbi detyrimet vendore dhe inkurajimin e komunikimit ndëraktiv administratë e Bashkisë - qytetar- biznes, që ndihmon në përmbushjen në një shkallë më të lartë të detyrimeve tatimore vendore nga ana e tyre. 

Eventet

<gusht 2017>
HënMarMërEnjPreShtDie
3112
3
e enjte, gusht 3, 2017
4
e premte, gusht 4, 2017
5
e shtunë, gusht 5, 2017
6
78910
11
e premte, gusht 11, 2017
12
e shtunë, gusht 12, 2017
13
e diel, gusht 13, 2017
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

Se shpejti


Buletini Informativ