Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Lajmet > Kontraste urbane drejt zhdukjes.

Kategorite

Filtro:

Kontraste urbane drejt zhdukjes.

Kryetari i Bashkisë, Armando Subashi ka inspektuar punimet në zonën Qenas, ku prej ditësh po punohet në sistemin e kanalizimit të ujërave të bardha. Bashkia Fier ka nisur kështu një nga punët më të mëdha dhe të rëndësishme të saj, punë e cila nuk do të ndalet deri në urbanizimin e plotë të gjithë zonës informale. Kjo nuk është përfundimtare, por një ndërhyrje emergjente, që do i japë zgjidhje situatës aktuale. Sipas kryetarit Subashi, ndërhyrja rrënjësore do të fillojë vitin e ardhshëm, me zbatimin e projektit tashmë të hartuar, finalizuar dhe financuar nga Qeveria Gjermane nëpërmjet KFË, që do të zgjidhë përfundimisht problematikën që mbart sot gjithë zona informale nga Qenasi, deri në Mbrostar Ferko .

Paralel po punohet në në një nga blloqet e banimit të lagjes "Konferenca e Pezës", në një nga blloqet e banimi të lagjes "Liri Gero", në forcim argjinaturash, projekte zhvillimore në vazhdim, në të nëntë njësitë administrative për rehabilitimin e sitemit të Kullimit dhe Ujitjes, në infrastrukturë rrugore, riparim e mirëmbajtje godinash instrituconesh arsimore e shëndëtësore  … etj. Të pranishëm cdo ditë në qytet dhe fshat për të siguruar Infrastrukturë rrugore më e mirë; Sipërfaqe publike të sistemuara; Më shumë sipërfaqe të gjelbëruara; Sa më shumë shërbime cilësore. 

Eventet

<maj 2019>
HënMarMërEnjPreShtDie
29
e hënë, prill 29, 2019
30
e martë, prill 30, 2019
23
4
e shtunë, maj 4, 2019
5
6
e hënë, maj 6, 2019
7
e martë, maj 7, 2019
8
e mërkurë, maj 8, 2019
9
e enjte, maj 9, 2019
11
e shtunë, maj 11, 2019
12
e diel, maj 12, 2019
13
14
e martë, maj 14, 2019
15
e mërkurë, maj 15, 2019
16
e enjte, maj 16, 2019
17
18
e shtunë, maj 18, 2019
19
e diel, maj 19, 2019
2021
22
e mërkurë, maj 22, 2019
23
e enjte, maj 23, 2019
24
e premte, maj 24, 2019
26
272829
30
e enjte, maj 30, 2019
31
e premte, maj 31, 2019
1
e shtunë, qershor 1, 2019
2
3
e hënë, qershor 3, 2019
4
e martë, qershor 4, 2019
5
e mërkurë, qershor 5, 2019
6
e enjte, qershor 6, 2019
789

Se shpejti

Postimet me te fundit


Buletini Informativ