Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Lajmet > Këshilli i Bashkisë voton Buxhetin 2019

Kategorite

Filtro:

Këshilli i Bashkisë voton Buxhetin 2019

Me shumicë votash Këshilli i Bashkisë Fier, me gjithë votën kundër të opozitës i ka hapur rrugë vazhdimit të investimeve në gjithë territorin e bashkisë, duke garantuar rritjen e shërbimeve dhe cilësisë së tyre. 
Pas miratimit të Paketës Fiskale dhe Buxhetit të Bashkisë për vitin 2019, në këtë mbledhje u votua dhe miratua edhe:
Buxhetit Afat Mesëm përfundimtar (PBA) 2019-2021 i Bashkisë Fier;
Kalendari orientues për manaxhimin e shpenzimeve vendore të vitit 2019;
Në emër të Bashkisë Fier, nënkryetarja Enkeljeda Peshkëpia, në prani të Drejtoreshës së Drejtoria e Financës Buxhetit dhe Kontabilitetit, si dhe të Drejtoreshës së Taksave dhe Tarifave, ka sqaruar në detaje anëtarët e Këshillit mbi të gjitha zërat e buxhetit 2019, duke garantuar nëpërmjet medias edhe qytetarët që: “Bashkia Fier do të vazhdojë punën e nisur me të njëjtin përkushtim dhe angazhim, duke synuar rritjen e cilësisë dhe sasisë së shërbimeve dhe investimeve gjithashtu”. 

Eventet

<maj 2019>
HënMarMërEnjPreShtDie
29
e hënë, prill 29, 2019
30
e martë, prill 30, 2019
23
4
e shtunë, maj 4, 2019
5
6
e hënë, maj 6, 2019
7
e martë, maj 7, 2019
8
e mërkurë, maj 8, 2019
9
e enjte, maj 9, 2019
11
e shtunë, maj 11, 2019
12
e diel, maj 12, 2019
13
14
e martë, maj 14, 2019
15
e mërkurë, maj 15, 2019
16
e enjte, maj 16, 2019
17
18
e shtunë, maj 18, 2019
19
e diel, maj 19, 2019
2021
22
e mërkurë, maj 22, 2019
23
e enjte, maj 23, 2019
24
e premte, maj 24, 2019
26
272829
30
e enjte, maj 30, 2019
31
e premte, maj 31, 2019
1
e shtunë, qershor 1, 2019
2
3
e hënë, qershor 3, 2019
4
e martë, qershor 4, 2019
5
e mërkurë, qershor 5, 2019
6
e enjte, qershor 6, 2019
789

Se shpejti

Postimet me te fundit


Buletini Informativ