Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Lajmet > Ja vendimet e fundit të këshillit të Bashkisë Fier

Kategorite

Filtro:

Ja vendimet e fundit të këshillit të Bashkisë Fier

Mbledhja e radhes e Keshillit te Bashkise Fier i ka hapur rruge: 
1- Shperndarjes se ndihmes ekonomike per muajin Korrik2017. 
2- Pranimin ne shtepine e te moshuarve Fier, si dhe miratoi nje sere vendimesh me qellim permiresimin e menaxhimit dhe vetqeverisjen vendore. 
Ne kete mbledhje u diskutuan dhe miratuan si me poshte: 
* Shtimi i tarifes se tregut ne strukturen dhe nivelin e taksave dhe tarifave vendore te vitit 2017.
* ProjektVendim- Per nje ndryshim ne VKB Nr 45, Dt 17/05/2016 “Per nivelin e taksave dhe tarifave ne Bashkine Fier.
* ProjektVendim-Per nje ndryshim ne Buxhetin e Bashkise Fier per vitin 2017.
* ProjektVendim-Per disa shpronesime per interes publik te pasurive prone private qe preken nga realizimi i projektit prioritar “Riperteritja e bulevardit Ramiz Aranitasi Fier”
* ProjektVendim-Per miratimin e dhenies me qera te lokalit pjese e objektit, “Tregu I produkteve bujqesore dhe blektorale”, me sip 248.87 m2, nepermjet procedures se konkurimit, per nje afat deri ne 5 vjet.
* ProjektVendim- Per nje saktesim te inventareve te pronave per efekt te vazhdimit te procedurave te regjistrimit te pronave te Bashkise Fier, Njesise Administrative Qender dhe Njesise Administrative Libofshe.
* ProjektVendim-Per miratimin e listes perfundimtare te inventarit te pronave te paluajtshme ne pronesi ose ne perdorim te Bashkise fier, per Njesine Administrative Levan, Pjesa e I-re.

Eventet

<janar 2018>
HënMarMërEnjPreShtDie
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Se shpejti


Buletini Informativ