​​

Riorganizimi i Komisionit Qytetar

( 23.05.2016) -
Komisioni Qytetar eshte nje Forum i Pavarur i cili do te percjell zerin e qytetareve ne Vendimmarrjen Lokale te qytetit. Komisioni eshte nje forum i cili fton te gjithe qytetaret aktiv te jene pjesemarres ne takime dhe diskutime qe do te organizohen ne kuader te ndryshimeve dhe zhvillimit te qytetit.
0

0

Nuk ka pergjigje! Shtoni nje pergjigje te re
 
Emri *
Email *
Titulli *
Pershkrimi *

​​​