Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Bashkia > AGROLABS projekt

AGROLABS projekt

AGROLABS

​projekti më i ri i Bashkisë Fier në partneritet me Universitetin Bujqësor të Tiranës, Universitetin e Teknologjisë Qipro, Agjencinë për Zhvillim e Limasol Ltd, Bashkinë Razlogit, Rajonin e Maqedonisë Qendrore, Universitetin e Sofjes "Shën Kliment Ohridski", Fakulteti i Biologjisë, Departamenti i Ekologjisë dhe Mbrojtjes së Mjedisit. 
Projekti i Grupit të Avancuar AgroFood ka për qëllim të nxisë prodhimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore agro-ushqimore të rajonit të Ballkanit Mediteran, duke organizuar zinxhire lokale të vlerave, duke mbështetur prodhuesit në projektet e tyre të zhvillimit dhe duke krijuar tregje të reja për prodhimet e tyre. 
Projekti AgroLabs përfshin zinxhirin e agro-ushqimeve në Greqi, Qipro, Shqipëri dhe Bullgari, 4 grupime të inovacionit agro-ushqimor.

#Agricultural_University_of_Tirana
#Cyprus_University_of_Technology
#Development_Agency_of_Limassol_Ltd
#Municipality_of_Fier
#Municipality_of_Razlog
#Region_of_Central_Macedonia
#Sofia_University "St. Kliment Ohridski", Faculty of Biology, Department of Ecology and Environmental Protection

Për më shumë informacion klikoni në: 

http://www.interreg-balkanmed.eu/approved-project/31/​

Eventet

<maj 2019>
HënMarMërEnjPreShtDie
29
e hënë, prill 29, 2019
30
e martë, prill 30, 2019
23
4
e shtunë, maj 4, 2019
5
6
e hënë, maj 6, 2019
7
e martë, maj 7, 2019
8
e mërkurë, maj 8, 2019
9
e enjte, maj 9, 2019
11
e shtunë, maj 11, 2019
12
e diel, maj 12, 2019
13
14
e martë, maj 14, 2019
15
e mërkurë, maj 15, 2019
16
e enjte, maj 16, 2019
17
18
e shtunë, maj 18, 2019
19
e diel, maj 19, 2019
2021
22
e mërkurë, maj 22, 2019
23
e enjte, maj 23, 2019
24
e premte, maj 24, 2019
26
272829
30
e enjte, maj 30, 2019
31
e premte, maj 31, 2019
1
e shtunë, qershor 1, 2019
2
3
e hënë, qershor 3, 2019
4
e martë, qershor 4, 2019
5
e mërkurë, qershor 5, 2019
6
e enjte, qershor 6, 2019
789

Se shpejti

Postimet me te fundit


Buletini Informativ