Accesso
Skip Navigation Links > Kreu > Bashkia > Drejtorite

​​ 

________________________


Drejtoria e Financës, Buxhetit dhe Kontabilitetit

Drejtor

Nevila Çala

______________________

 

Drejtoria e Taksave dhe Tarifave 

Drejtor

Elsa Dhana

_______________________​ 

Drejtoria e Puneve Publike dhe Transportit

Drejtor

Arjan Ndreu

________________________ 

Drejtoria e Emergjencave Civile

Drejtor

Arben Dimo

________________________

 

Drejtoria e PLanifikimit dhe Zhvillimit  te Territorit

Drejtor

Adela Hysenaj

_________________________ 

Drejtoria e Burimeve Njerezore

Drejtor

Martin Dodi

_________________________

Drejtoria e  marredhenieve me publikun dhe Arkiv - Protokollin

Drejtor 

Neritan Boçova

_________________________

 Drejtoria e Turizmit dhe Promovimit te Vlerave

Drejtor

Adriana Mile

____________________________

Drejtoria e Prokurimeve Publike

Drejtor

Besmir Dhana

_____________________________


Dr. e Pergatitjes Dokumentacionit per Regjistrimin dhe Çertifikimin e Tokave Bujqesore

Drejtor

Rozeta Memo (Plepi)

___________________________ 

 

Drejtoria e Zhvillimit Rural dhe Statistikave Bujqesore

Drejtor

Luiza Strati

___________________________ 

Drejtoria e Sherbimeve  Veterinare

Drejtor 

Nafsika Lena

___________________________

Drejtoria e Administrimit, mbrojtjes se tokave bujqesore

Drejtor

Astrit Aliaj

_____________________________

Drejtoria e Administrimit te fondit pyjor dhe kullotave

Drejtor

Agim Hoxha

_____________________________

 

Drejtoria e Sherbimit  Social

Drejtor

Agron Margilaj

___________________________

Inspektoriati  Vendor i Mbrojtjes se Territorit

Drejtor

Julian Poçaj 

____________________

Sektori i Policise Bashkiake 

Pergjegjes

Pellumb Llakaj

______________________

 Drejtoria e Ruajtjes se Objekteve

Drejtor

Ferdinand Muskaj

_______________________

 Drejtoria e Artit  dhe  Kultures

Drejtor 

Agron Xoxa

______________________

Qendra Ekonomike e Arsimit

Drejtor

Mirela Mitri

______________________

NDERMARRJA  E  PASTRIM - GJELBERIMIT  FIER

Drejtor

Azem Shateri

______________________________

NDERMARRJA  E SHERBIMEVE PUBLIKE  FIER

Drejtor

Flamur Mato

________________________________

Drejtoria e Vaditjes dhe Kullimit

Drejtor

Entela Kola

________________________________

​ 

Eventet

<qershor 2019>
HënMarMërEnjPreShtDie
272829
30
e enjte, maj 30, 2019
31
e premte, maj 31, 2019
1
e shtunë, qershor 1, 2019
2
3
e hënë, qershor 3, 2019
4
e martë, qershor 4, 2019
5
e mërkurë, qershor 5, 2019
6
e enjte, qershor 6, 2019
789
10
11
e martë, qershor 11, 2019
12
e mërkurë, qershor 12, 2019
13
e enjte, qershor 13, 2019
14
e premte, qershor 14, 2019
16
17181920212223
24252627282930
1234567

Se shpejti

Postimet me te fundit


Buletini Informativ