40-vjetori i Teatrit “Bylis” Fier

Në datat 14 – 15 tetor në teatrin “Bylis”dhe ne qytetin e Fierit u organizuan disa aktivitete me rastin e 40 – vjetorit të krijimit të Teatit “BYLIS” Fier.
Presidenti i Republikës, artistë nga vendi si dhe qytetare te qytetit te Fierit u bën pjesë e kësaj feste për të nderuar krijimtarinë e katër dekadave dhe vlerat e krijuara në këtë strehë të artit me emrin “Bylis”.